Welkom bij Motorclub

Spotlight:

Kroatië Toer

Toerkalender ZMV
logo_zmv
Datum: 22 juli 2019 00:00 - 8 aug 2019 00:00

vertrek maandag 22 juli vanuit Gebsattel, terug donderdag 8 augustus in Nederland.

De Kroatië toer wordt een rondrit van 16 dagen rijden en 1 rustdag in Montenegro, dus 17 dagen op reis met je motorfiets. Voor de heen- en terugreis zijn 15 routes gemaakt van ongeveer 350 km per dag. In Montenegro is een rondrit van ongeveer 300 km gemaakt die vanuit hetzelfde hotel van de rustdag wordt gereden. Deze toer kost je naar een globale inschatting ongeveer 2.000 euro als solorijder. Gaat een duorijder met je mee, reken dan ongeveer 1.000 euro meer voor de hotelkosten
half pension en de drankjes etc.


De hotels zijn niet bezocht en "gekeurd" maar op de beschikbare informatie op internet uitgekozen.
Een slecht bed of maaltijd kan zomaar gebeuren, of het is dan misschien wel een gevalletje van 'sLands wijs, 's lands eer.

 
Ook de routes zijn niet gereden. Dus er kunnen slechte wegen in de routes zijn opgenomen. Wij hebben wel zoveel mogelijk via Google Earth de wegen beoordeeld op slecht wegdek, maar dat is niet overal evengoed te zien, jammer genoeg.

MAAR..............., beste ZMV-ers, zoals altijd hebben wij met onze ervaring zo goed mogelijk deze tour gemaakt. Geen garantie voor een vlekkeloze Kroatië toer maar wel de garantie voor een mooi motor avontuur ver van huis in een mooie en leuke groep ervaren motorrijders.
De start van de Kroatië Toer is maandagmorgen 22 juli in Gebsattel in Duitsland en gaat via Oostenrijk door de Dolomieten in Italië en de Sloveense Alpen, langs de Kroatië kust naar Montenegro. De rustdag en een rondrit zijn gepland in Montenegro. De terugreis gaat onder andere voor een deel (vanwege de oorlog zijn er vaak slecht onderhouden wegen daar) door Bosnië, Kroatië,Slovenië, Oostenrijk en Tsjechië om vervolgens door midden Duitsland weer naar Nederland te
rijden.

Om de voorbereiding met de hotels goed te kunnen doen is het belangrijk om te weten hoeveel deelnemers er zullen zijn. Daarom sluit de inschrijving voor deze toer op 31 december 2018.
Het doel is om met een groep van ongeveer 20 deelnemers deze fantastische toer te gaan rijden. Op dit moment hebben 12 deelnemers zich via de voorinschrijving opgegeven.

De kamers in de hotels worden ZELF door de deelnemer via de e-mail op de eigen naam en adres gereserveerd. Dit zal in februari / maart 2019 moeten gebeuren. De ZMV levert daarvoor de contactgegevens van de hotels aan, aan de deelnemers die zich hebben opgegeven en het inschrijfgeld voor 31 december 2018 hebben betaald. Ook de buitenlandse teksten van de E-mails voor de reserveringen bij de hotels worden naar de deelnemers gestuurd.

Elke deelnemer betaald in elk hotel zijn eigen hotelkosten. Als je onverhoopt niet mee kan, (of tijdens de reis door bijvoorbeeld een ongeval, ziekte of motorpech niet verder kan) dan dien je zelf jouw reserveringen bij de hotels af te zeggen. Mogelijk kan in die gevallen de eigen reisverzekering voor de kosten uitkomst bieden. Indien je een buitenlandse taal niet goed genoeg beheerst, dan kunnen wij eventueel bemiddelen bij het reserveren van de de kamers in de hotels. Kortom, de ZMV draagt niet het risico van eventuele schade claims van de hotels voor de reserveringen als één of meerdere deelnemers uiteindelijk niet mee gaan of onverhoopt niet verder
kunnen. Wat wij wel regelen, dat zijn de routes van de Kroatië Toer en de contactgegevens van de hotels langs de routes.

De gezelligheid wordt door de groep gemaakt.

 

 

Alle datums


  • Van 22 juli 2019 00:00 tot 8 aug 2019 00:00

Powered by iCagenda

Weerbericht

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
4
5
11
12
15
16
17
18
19
21
22
23
24

Logo Mozamo